2016/04/29

huhtikuun suosikit


Kuukauden elokuva:
Katsoin tässä kuussa uudestaan Luokkakokous-elokuvan ja sain taas nauraa. Odotan todella toista osaa kyseisestä elokuvasta !



Kuukauden biisi: Itsensähyväksymislaulu - Kauniit & Uhkarohkeat. En vain voi sanoa muuta kuin, että sanat saivat pohtimaan elämää ja maailmaa erittäin laajasti. En edes kuvitellut, että pääsisin niin syviin ajatuksiin kyseisestä biisistä, kun sen ekan kerran kuulin.
Toiset mainitsemisen arvoiset kappaleet ovat: Unohda Se - Tommishock & Kalifornia-Keke sekä Ludoo - Töölön Ketterä.





Kuukauden muodillinen juttu: Pidän todella paljon Sara Forsbergin luomasta vaatemaalistosta, joka kantaa nimeä FRSBRG. Pidän erityisesti valkoisesta pitkästä t-paidasta, joka sattuu olemaan vieläpä unisex. Tällä hetkellä verkkokaupassa on myös alennus, joten voi olla, että menen ostamaan kyseisen paidan.
Toinen suosikki on tuo ihana Finlaysonin Pesue-sarjan esiliina, jota voin käyttää sottaamatta vaatteita. Ihanan hauska kuvia !


Kuukauden ruoka: Olen ollut tämän kuun aivan rakastunut Vaasan Ruisnachoihin. Niitä kun dippailee salsaan, niin ai että on hyvää (ja jopa melkein terveellistä). Mielestäni (luomu)salsa on paljon parempi noiden nachojen kaveriksi kuin taas esimerkiksi kermaviilistä tehty dippi. Nyt herkutteluni sai täysin uuden suunnan, kun nämä kaksi löysin. Makuina ruisnachoissa tykkään merisuola & seesami sekä tomaatti & rosmariini. Ilman salsaa syön välillä aina valkosipuli & yrtit makua. Pidän näistä sillä ne ovat mm. runsaskuituisia, lisäaineettomia ja laktoosittomia.





Kuukauden liikunta muoto: Pelasimme yhdellä liikkatunnilla pitkästä aikaa sulkapalloa. Pelailen kesäisin sitä todella paljon, sillä se on ihan kivaa kesäillan puuhaa ulkosalla. Sainkin siitä innostuksen ja heti, kun lämpötilat vain sallivat haluan mennä ulos pelaamaan sitä.


Kuukauden inspiroivin ajatus: Aloin tässä kuussa täyttämään Inspiration-bookiani entistä useammin. Olen ihan innoissani koko kirjasta, että olen täyttänyt sitä melkein kokoajan.


Kuukauden suoritus: Tässä kuussa löysin taas ristikoiden ja sudokuiden ihmeellisen maailman. Olen pienestä pitäen tykännyt täyttää molempia ja nyt äitini kanssa vain ostimme molemmille omat ristikkolehdet. Niitä olen nyt täytellyt aina, kun haluan rentoutua, mutta kuitenkin samalla pohtia jotakin.
Löysin sudokujen ja ristikoiden lisäksi myös aikuisten värityskirjat. En ollut kovin kiinnostunut kukkien värittelystä, joten ostin kirjan nimeltä Uskomattomat Toimintasarjakuvat. Ihan hauska alusta värityksille.







2 kommenttia:

  1. Oi, ristikoiden täyttäminen on kyllä melko koukuttavaa puuhaa, jos vaan tietää edes muutaman sanan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja etenkin, kun huomaa, että oikeasti osaa täyttää niitä jotenkin edes ja lopulta saakin sen valmiiksi ! :)

      Poista