2017/02/19

muksujen kuteita


Vauvan vaatteita on tullut hankittua nyt hieman enemmän ja ajattelin esitellä niitä täällä blogin puolella! Olen todella onnellinen siitä, että luomupuuvillaisia lastenvaatteita on todella paljon saatavilla, sillä minulle luomu on todella tarkeää oli kyse sitten ruuasta tai ulkonäköön liittyvistä asioista (vaatteet, kosmetiikka jne.)! Todellinen ylläri oli myös eräät ihan Suomessa valmistetut vaatteet.

Itselleni on erittäin myös tärkeää se, että hankin vaatteet siten, että esimerkiksi niiden valmistuksessa on otettu työntekijätkin huomioon. Tykkään myös väreistä ja haluan, että vaatteet sopivat molemmille sukupuolille. Toki perus valkoisetkin ovat kivoja, mutta ainakin toistaiseksi olen hankkinut vain värikkäitä!

Tuotteet ovat jälleen jaettu liikkeittäin/merkeittäin.


Pippi



Tämä on toistaiseksi ainoa kietaisubody, jonka omistan. Tuote on valmistettu luomupuuvillasta ja vaikka väri onkin ehkä jonkun mielestä poikavauvoille, sopii se mielestäni myös täysin hyvin tytöillekin.




Tykkään kovasti myös bodyn pinnasta. Se tuo jotenkin todellisen vauvafiiliksen. Niin monissa lastenvaatteissa käytettävä ribbineulos on vain niin suloista!


KappAhl



Minun mielestäni tämä luomupuuvillainen newbie-sarjan body on kyllä niin suloinen! Kermanvalkoiselle pohjalle laitetut punaiset raidat tekevät tästä mielestäni sopivan niin tytölle kuin pojallekin. Puiset napit ovat puolestaan kivat yksityiskohdat.





Nämä molemmat niin sanotut käärme housut veivät mun sydämen mukanaan. Vaikka väri toisen värionkin sähkönsininen, se ei ainakaan minun mielestäni poista sitä, etteikö nämä pöksyt sopisivat myös tytölle.

Mustat ovat hieman tummat, mutta joko värikkään tai valkoisen yläosan kanssa, siitäkin saa varmasti kohtalaisen pirteän kokonaisuuden.




Lindex




Nämä sukat olivat kyllä niin suloiset ja halvatkin vielä (noin 2,50 €), että halusin hankkia ne. Etenkin nuo raidalliset ovat vain niin suloiset. Toiset kuulemma näyttävät hieman hämähäkkimies-sukilta, haha!




Nämä todella suloiset ruskeat pöksyt veivät mun sydämen heti ensi silmäyksellä. Kyseessä on koon 56 housut, joten niiden pienuuskin laittaa ihan hihittelemään innosta! Valkoiset V-malliset kuviot tekevät housuista mielenkiintoiset. Myös nämä ovat luomupuuvillaa.


Vauvanvaate.fi



On se hieno tunne kun löytää halvalla luomupuuvillasta tehtyjä ja Suomessa valmistettuja lasten vaatteita. Nämä navyn väriset raita pöksyt ovat todella pehmeät!





Tämä oli todellinen löytö, sillä hintaa oli vain joku noin 7 € ja tuote on 100 % luomupuuvillaa sekä se on tehty Suomessa. Vetoketju kulkee koko haalarin läpi kaula-aukosta varpaisiin molemmilta puolilta.


Kirpparit



Kirpparilta löysin luomupuuvillaisen Pikkuset-merkin pitkähihaisen bodyn. Kunto oli suhteellisen hyvä, vähäiset nukkahaituvat saa helposti tarvittaessa pois myös nukanpoistajalla, mikäli ne siis alkavat häiritä pahasti. Tuote oli muutenkin yksinkertaisesti todella hyvässä kunnossa, joten pakkohan tämä ihana kelta-harmaa body piti sitten 50 sentillä hankkia.







2 kommenttia:

  1. Onpa söpöjä! Onko sulla vielä poikaystävä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän ne ovat! Itselleni lastenvaatteista ja tavaroista on muodostunut jonkinlainen himo, kun ne vain vetävät puoleensa söpöyden vuoksi :) Niin ihania juttuja!

      Poista