2018/01/21

the balmin ostokset


The Balm... Merkki, jonka meikkejä olen ostanut varmaan enemmän muutamassa kuukaudessa kuin yhteensä koko viime vuonna. Nämä tuotteet ovat siis kilahdelleet postiluukusta viime vuoden puolella, mutta blogin taukoni ja kiireiden vuoksi jäikin näiden täällä esittely kokonaan. 





Olen tykänyt todella paljon kahdesta minun aikaisemmin omistamasni The Balmin Instain-poskipunakokoelman tuotteesta, joten tämän kirkkaus vei sydämeni ja tämähän säntäytyi ostoskoriin aika äkkiä. Pigmentti, paketointi ja levittyvyys on jälleen merkin tavoin täydellisyyttä. Poskipuna sävyssä Lace.





The Balmin Balm Girls -sarjan huulipunat on mielestäni todella hyvä laatuisia ja pigmenttisiä, joten näitä tietysti piti ostaa lisää. Minulta on mennyt paljon huulipunia vanhaksi ja loppuun, joten perus nuden sävyinen huulipuna on ollut ostoslistalla. Sävy on kaunis ja tuoksu punalla niin hyvä ja raikas minttu! Huulipuna on sävyssä Mai Billsbepaid.





Toinenkin huulipuna merkiltä on löytänyt tiensä luokseni. Leikkisä ja pirtsakka pinkki huulipuna oli pitkään mietinnässä ja hyvästä alennuksesta sen sitten myös ostinkin. Huulipuna on sävyssä Anita Boytoy.





Ostin alennuksesta testiin merkin Mr. Write (Now) -sarjan rajauskynän. Sävyssä Olive Green oleva rajauskynä ei ole ehkä käytössä suosikkini, mutta pigmenttisyydeltään se on täydellinen. En siis vain ole kauheasti tottunut käyttämään kyseisiä tuotteita.





Meet Matt(e) Hughes mattaiset huulilakat ovat vieneet sydämeni täysin. Tuotteiden sävyt, pigmenttisyys ja tuoksu ovat niin laadukkaita, että ne ovat pakostakin pääseet suosikkeikseni!

Tuotteiden sävyt alemmassa kuvassa vasemmalta oikealle ovat: Doting, Chivalrous ja Brilliant.





No eihän ne Meet Matt(e) Hughesit nyt vain tuohon kolmeen jäänyt! Neljä vielä lisää täysikokoisista ja seuraavaksi kuusi minikokoista. Kirkas punainen, ruskea ja kaksi hyvin violettiin taittavaa mattaista huulilakkaa ovat helppoja yhdistää erilaisiin meikki- ja vaatetyyleihin.

Sävyt ylärivillä vasemmalta oikealle ovat Affectionate ja Trushworthy. Sävyt alarivillä vasemmalta oikealle ovat Devoted ja Faithful.




Kuusi minikoossa olevaa The Balmin huulilakkaa on ehdoton kokeilu. Paketin kaikki sävyt näyttävät mielestäni todella hyvältä ja testailtuani pigmenttejä, levittyvyyttä tai muutenkin kuivumisen nopeutta, voin todeta että myös nämä ovat sitä taattua The Balm laatua!

Tuotteiden koko voi kuitenkin yllättää, sillä nämä ovat oikeasti todella pienikokoisia. Ja nyt puhutaan korvapuikkojen koosta. Itseasiassa tehtyäni tarkan mittauksen, voin todeta, että korvapuikko on jopa noin 1 cm pidempi kuin itse huulituote. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä kovimmassakaan käytössä olevat eivät ole loppuneet ainakaan vielä!

Ainiin ja tietysti paketissa tulevat sävyt! Vasemmalta oikealle: Charming, Adoring, Romantic, Loving, Captivating ja Passionate.





Olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa tätä Balms Away meikinsulattajaa, jonka avulla saa helposti kaiken kasvoilla ja silmissä olevan meikin pois. Olen tuotetta jo kokeillutkin muutamaan otteeseen ja olen tästä tykänyt erittäin paljon. Täydellinen myös herkille silmille ja iholle!





Tilasin myös uusimman Nude-sarjan paletin, joka kantaa tällä kertaa Nude Tuden sijasta nimeä Nude Beach. Kun paletti julkistettiin olin ihan innoissani, sillä paletin sävyt ovat niin upeita ja monikäyttöisiä. Paletin sävyt ovat vain jotain niin upeaa, että haluaisin yhä lähes kaksi kuukautta paletin käsiini saamisesta meikata tällä kaksi kertaa päivässä kerran sijasta. Paletti inspiroi ja toimii loistoystävänä kiireessä. Se täydentää juhlatyyliä ja salpaa hengityksen joka ikinen päivä pigmenttisyydellään. Ehdoton suosikki palettini ja tämän paketointikin on vielä niin kaunisv ja piristävä!

Suosikkisävyni paletista ovat Brainiac, Build, Brave, Bodacious ja Babe.




Mikä edellisistä The Balmin tuotteista kiinnostaa sinua eniten?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti